Sistaminutentips om Allt fler reser till Gran Canaria på sommaren. Tips om billiga sistaminuten resor från Vingresor, Fritidsresor, Ving, GoStay, Detur, Solresor, Lion Alpin och Apollo mfl. Restresor och sistaminuten från Stockholm Arlanda, Göteborg Landvetter, Malmö Sturup mfl.

Allt fler reser till Gran Canaria på sommaren

Datum: 10.07.2017 | Kategori Resenyheter och charternyheter, Resetips

Vårt vinterparadis Gran Canaria lockar nu allt fler på sommaren, och nu har Ving utökat volymen till Gran Canaria med 15 procent. Redan nu är 6 av 10 sommarresor till Kanarieöarna slutsålda.

Gran Canaria hör till svenskarnas mest populära sol- och badresmål vintertid men på senare tid har det skett ett trendbrott där allt fler upptäckt den populära ön även sommartid. Främst är det Vings egna koncepthotell som lockar. Kanarieöarna bjuder på ett skönt klimat året runt och är perfekt för alla som föredrar torrt klimat och temperaturer på cirka 25-30 grader dagtid.

– Det senaste året har vi öppnat två nya koncepthotell, familjehotellet Ocean Beach Club på Gran Canaria samt vuxenhotellet Sunprime Ocean View på Teneriffa vilka båda blivit en succé och bidrar till ett ökat intresse året runt, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

Ocean Beach ClubPå Gran Canaria erbjuder Ving sedan många år det mycket populära familjehotellet Sunwing Arguineguin Seafront. Nu finns också det lyxigare och lugnare koncepthotell, Ocean Beach Club på Gran Canaria, framtaget för den moderna familjen som uppskattar design och god mat i en skönt avslappnad atmosfär. Konceptet bygger på samma grundidé som Sunwing Family Resorts med gott om träningsmöjligheter, spa, barnklubb, smakfulla lägenheter och omsorgsfullt utarbetade menyer. Ocean Beach Club Gran Canaria ligger direkt vid stranden i Playa del Cura på Gran Canarias västra kust. I Playa del Inglés finns Vings vuxenhotell Sunprime Atlantic View. Hotellet, som öppnade 2007 som Vings första vuxenhotell är fortfarande en succé och har fått ett flertal efterföljare på flera av Vings resmål, idag finns 15 Sunprimehotell i Vings program.

– Förutom det sköna klimatet är temperaturen i havet riktigt behaglig sommartid. För den som vill vara aktiv på semestern bjuder både Gran Canaria och Teneriffa på massor att se och göra utöver sol och bad som fina vandringsleder, vackra små byar, shopping och ett levande restaurangliv, fortsätter Magdalena Öhrn.

Källa: Ving

Taggar: , , , , , , ,

Om restresor och sista-minuten resor i kategori: Resenyheter och charternyheter, Resetips


Sök efter fler restresor och sistaminuten-resor hos Ticket resor:

Gif banner 468x60


Sök efter fler restresor sista-minutenresor hos Vingresor:Andra sidor här på sistaminutentips.se som handlar om  Allt fler reser till Gran Canaria på sommaren och Resenyheter och charternyheter, Resetips: