Sistaminutentips om De gamla klassiska resmålen toppar fortsatt listan över de populäraste resmålen. Tips om billiga sistaminuten resor från Vingresor, Fritidsresor, Ving, GoStay, Detur, Solresor, Lion Alpin och Apollo mfl. Restresor och sistaminuten från Stockholm Arlanda, Göteborg Landvetter, Malmö Sturup mfl.

De gamla klassiska resmålen toppar fortsatt listan över de populäraste resmålen

Datum: 27.01.2016 | Kategori Resenyheter och charternyheter

Under 2015 köpte över 2 miljoner svenskar en paketresa utomlands. Av dem är det ungefär en tredjedel som väljer att resa med Ving och allra flest väljer en resa till Spanien och därefter till Grekland.

I Spanien är det främst Gran Canaria och Mallorca som lockar och i Grekland är det flest som väljer en resa till Rhodos och Kreta, men även de små grekiska öarna är populära. Att Mallorca fortfarande drar besökare är roligt och inte förvånade. För att se allt som Mallorca har att erbjuda rekommenderas en hyrbil. Det finns en del tjänster som kan hjälpa till att hitta en bil men www.hyrabilmallorca.se har valt att endast leta bilar på ön. Söka och se deras utbud för innan du funderar på att hyra en bil. Årets raket, och nykomling på listan, är Kroatien. Under helgerna är det många som planerar sina semestrar och hos Ving kan man nu boka sin resa både till innevarande vinter, sommaren 2016 och nästa vinter.

−Årets snabbast stigande stjärna är utan tvekan Kroatien som tagit sig in på topplista och till sommaren 2016 har vi ökat volymen med hela 80 procent och öppnar ett familjehotell på ön Brac, säger Magdalena Öhrn.

− Det är roligt att det fortfarande är så hett att resa till Kanarieöarna och Mallorca. Den här vintern är trycket på just Gran Canaria stort och Mallorca är ett av sommarens bäst bokade resmål. Över 50 procent fler har redan bokat sin resa till Mallorca jämfört med samma tid i fjol, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

Kroatien är hett och det även bland barnfamiljer. Till sommaren 2016 öppnar Ving Waterman Supetrus Resort i utkanten av den charmiga byn Supetar, på ön Brac. Där erbjuds barnfamiljer en lång rad aktiviteter, många olika pooler och en långgrund strand.

Taggar: , , , , ,

Om restresor och sista-minuten resor i kategori: Resenyheter och charternyheter


Sök efter fler restresor och sistaminuten-resor hos Ticket resor:

Gif banner 468x60


Sök efter fler restresor sista-minutenresor hos Vingresor:Andra sidor här på sistaminutentips.se som handlar om  De gamla klassiska resmålen toppar fortsatt listan över de populäraste resmålen och Resenyheter och charternyheter:


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/03/171903/sistaminutentips.se/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2841