Sistaminutentips om Åka på charterresor till soliga Italien. Tips om billiga sistaminuten resor från Vingresor, Fritidsresor, Ving, GoStay, Detur, Solresor, Lion Alpin och Apollo mfl. Restresor och sistaminuten från Stockholm Arlanda, Göteborg Landvetter, Malmö Sturup mfl.

Åka på charterresor till soliga Italien

Datum: 05.08.2017 | Kategori Reseguider, Resetips

Att åka på charter till Italien var tidigare populärt och har på senare år blivit mer populärt igen. Många charterbolag börjar få upp ögonen för Italien igen och antalet bokningar verkar öka. Italien och Spanien ökar på bekostnad av Turkiet och Egypten. Ofta p.g.a. av oro för incidenter.

De stora bolagen börjar åter erbjuda paketresor till Italiens soliga stränder, vackra städer och intressanta sevärdheter. Det finns massor att se och uppleva i Italien förutom bad och sol. Besöka städer som Venedig, Rom och Pisa och se på historiska lämningar eller åka till Toscana för att dricka vin och äta god mat. Om man åker på charter så kan man åka på ordnande turer men det går också bra att ta sig runt själv med hyrbil. Italien är ett enkelt land att resa i och att köra bil är heller inga problem. Man bör dock planerar lite hemma om man ska ordna resorna på plats själv.

Ett tips något man kan besöka är hamnen i Tarragona. Från där kan du besöka Costa Daurada eller den Gyllene kusten. Det ett resmål med många intressanta platser att besöka, som t.ex. PortAventura World, som i år har öppnat Ferrari Land, en temapark som är helt tillägnad bilmärket Ferrari. Tarragona har historiska lämningar från romartiden och Reusär staden där Gaudí föddes eller Císterrutten. Det finns som sagt mycket att se och uppleva i Italien.

Om restresor och sista-minuten resor i kategori: Reseguider, Resetips


Sök efter fler restresor och sistaminuten-resor hos Ticket resor:

Gif banner 468x60


Sök efter fler restresor sista-minutenresor hos Vingresor:Andra sidor här på sistaminutentips.se som handlar om  Åka på charterresor till soliga Italien och Reseguider, Resetips: