Sistaminutentips om Fem nya Sunprime Resorts till sommaren 2012 hos Ving.se. Tips om billiga sistaminuten resor från Vingresor, Fritidsresor, Ving, GoStay, Detur, Solresor, Lion Alpin och Apollo mfl. Restresor och sistaminuten från Stockholm Arlanda, Göteborg Landvetter, Malmö Sturup mfl.

Fem nya Sunprime Resorts till sommaren 2012 hos Ving.se

Datum: 19.09.2011 | Kategori Resenyheter och charternyheter

Vings koncept med hotell för vuxna som reser utan barn har sedan starten 2007 varit en succé. Idag finns fem Sunprime Resorts men till sommaren 2012 öppnar ytterligare fem hotell. Den här gången blir det på Cypern, Kreta samt tre hotell i superpopulära Turkiet.

Att Turkiet nu får tre Sunprime Resorts är ingen slump. Resmålet har senaste året tagit täten när svenskarna bokar semester vid Medelhavet. Hotellen kommer att finnas i Alanya, Side och i Bodrum. Alla orterna är mycket populära bland Vings kunder. Utöver dessa tre öppnas ett Sunprime Resort i Ayia Napa på Cypern samt ett hotell i Chania på Kreta.

– Det är glädjande att vi nu, precis som med våra familjehotell Sunwing Resort, kan erbjuda vårt vuxenkoncept på flertalet av våra mest populära resmål. När dessa fem hotell öppnat består Sunprime Resorts av sammanlagt tio hotell runt om i världen och målet är att det ska bli ännu fler, säger Peter Grandell, VD för Resorts & Hotels på Thomas Cook Northern Europe, som Ving ingår i.

Anpassat utifrån vuxnas intressen

Hotellet blir alltmer ett resmål i sig och dagens resenärer lägger ner mycket möda på att hitta ett hotell som passar just dem.

Sunprime Resorts är Vings hotellkoncept för vuxna som reser utan barn och som vill skämma bort sig själva med SPA-behandlingar, god mat och fina viner i hotellets barer och restauranger. Sunprimes arkitekter och inredare har designat rum och sviter för både inspiration och avkoppling, bl a med sköna sängar och generösa balkonger. Hotellen erbjuder alltid gym, SPA och SATS-klasser för den som vill få ut mer av semestern. Dessutom erbjuds det på många av hotellen direkttransfer till och från flygplatsen samt incheckning till flyget, Easy Travel. Golf, tennis och andra aktiviteter finns ofta i nära anslutning till hotellen. Sunprime Resorts har en åldersgräns på 16 år.

Taggar: , , , , , , , ,

Om restresor och sista-minuten resor i kategori: Resenyheter och charternyheter


Sök efter fler restresor och sistaminuten-resor hos Ticket resor:

Gif banner 468x60


Sök efter fler restresor sista-minutenresor hos Vingresor:Andra sidor här på sistaminutentips.se som handlar om  Fem nya Sunprime Resorts till sommaren 2012 hos Ving.se och Resenyheter och charternyheter: