Sistaminutentips om Fler Sunwing Resort i Turkiet hos Ving. Tips om billiga sistaminuten resor från Vingresor, Fritidsresor, Ving, GoStay, Detur, Solresor, Lion Alpin och Apollo mfl. Restresor och sistaminuten från Stockholm Arlanda, Göteborg Landvetter, Malmö Sturup mfl.

Fler Sunwing Resort i Turkiet hos Ving

Datum: 19.09.2011 | Kategori Resenyheter och charternyheter

Turkiet har toppat årets sommarbokningar följt av Mallorca, och intresset lär inte minska framöver. Till sommaren 2012 öppnar Ving därför ett andra Sunwing Resort i Turkiet. Även denna gång i Side utanför Antalya men nu på Sides östra sida. Premiär blir det till sommaren 2012. I och med detta kommer Ving ha 12 Sunwing Resort i programmet nästa år.

Sunwing Resort & Spa Side East Beach ligger vid en lång sandstrand på Sides östra sida, ca 1,5 km från Side centrum. Hotellet har två stora poolområden samt barnpooler med vattenrutschbana, dessutom finns en inomhuspool. På stranden kommer det att finnas en Beach Club.

På hotellet kan man också gå på SATS-klasser eller träna i gymmet. Dessutom hittar man allt annat som förknippas med Sunwing Resort, som Lollo & Bernies MiniLand, lekplatser, restaurangerna La Tasca med det goda turkiska och Medelhavsinspirerade köket samt Fino Grill, MiniMarket och Play & Chat. Det finns även Spa med hamam och bastu. Självklart erbjuds även all inclusive.

– Sunwing Resort & Spa Side East Beach kommer att erbjuda väldigt bra boende med 294 rum. De har generöst med ytor samt allmänna utrymmen som är mycket funktionella. Vi tror att det passar både små som stora familjer där det också blir allt vanligare att man reser flera generationer tillsammans, säger Peter Grandell, vd för Resorts & Hotels.

På Sunwing Resort kan man välja mellan allt från extrautrustade Happy Baby-lägenheter med allt som småbarnsfamiljen kan behöva, till lyxiga Royal Family eller rymliga Big Family för de som är många i sällskapet. På Sunwing Resort & Spa Side East Beach kommer det att finnas en tak-lounge med solstolar och soffgrupper för de som bor i Royal Family-lägenhet. Perfekt för att bara koppla av, sola, titta på utsikten eller ta en drink framåt eftermiddagen.

I närheten finns Side centrum med antika anor och ruiner mitt inne i bykärnan. I den gamla stadsdelen hittar man också det största utbudet av shopping, restauranger och nattliv.

Hotellen blir en allt viktigare del av semesterupplevelsen, många av Vings gäster lägger mycket tid och möda på att hitta rätt hotell som passar de egna kraven. Design och bekvämlighet är här en viktig faktor, något som ska genomsyra alla Sunwing Resorts.

Anläggningen ska stå färdig till sommaren 2012. Hotellet är bokningsbart från och med idag.

Systerhotellet Sunwing Resort & Spa Side West Beach ligger på västra sidan i Evrenseki, ca 8 km från Side centrum.

Om Sunwing Resort:

Sedan tidigare finns de populära Sunwinghotellen på 10 resmål; Cypern, Gran Canaria, Kreta, Mallorca(Cala Bona samt i Alcudia), Rhodos, Teneriffa, Thailand (Bangtao Beach samt Kamala Beach) samt i Side i Turkiet. Nästa år öppnar även ett Sunwing Resort i Egypten.

Taggar: , , , , , , ,

Om restresor och sista-minuten resor i kategori: Resenyheter och charternyheter


Sök efter fler restresor och sistaminuten-resor hos Ticket resor:

Gif banner 468x60


Sök efter fler restresor sista-minutenresor hos Vingresor:Andra sidor här på sistaminutentips.se som handlar om  Fler Sunwing Resort i Turkiet hos Ving och Resenyheter och charternyheter: